30 min
usor
Greceasca
Daca ai grija sa pregatesti burgerii din timp, poti avea masa gata in 30 de minute.
Pregateste mai intai salata de sfecla din:
- 200g sfecla fiarta, taiata in cubulete mici
- 3 cepe murate mici, tocate marunt
- 2 linguri masline verzi tocate marunt
- 1 lingura menta tocata
Amesteca toate aceste ingredinete intr-un bol si condimenteaza cu sare si piper.
Pregateste burgerii:
Amesteca intr-un bol carnea tocata de vita cu sosul Worcestershire si patrunjelul tocat.
Cu mainile umede formeaza 4 burgeri si preseaza la suprafata fiecaruia cateva cubulete de feta, astfel incat branza sa ajunga in mijlocul lor. Pune burgerii la frigider timp de cel putin 8 ore.
Incinge un grill de aragaz si rumeneste burgerii pana cand se patrund.
Taie chiflele in jumatate, pune cateva frunze de rucola, aseaza un burger si pune deasupra putina salata de sfecla si 1 lingura de maioneza.
Sursa reteta si foto: www.deliciousmagazine.co.uk
- carne de vita
- 4 linguri maioneza
- 4 chifle cu mac
- 50g rucola
- 60g feta taiata cubulete
- 1 legatura patrunjel
- 2 linguri sos Worcestershire
- 500g carne de vita tocata