Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Toaca ciocolata in bucati mici.

Amesteca amidonul cu cacaua si sarea. Adauga treptat smantana lichida si incorporeaza-o.
Incorporeaza si galbenusurile in acest amestec.
Intre timp,pune la fiert laptele amestecat cu zaharul si lasa-l pe foc pana cand zaharul se dizolva.

Toarna treptat laptele fierbinte peste amescul cu galbenus si smantana si amesteca continuu. Toarna totul inapoi in oala si pune din nou pe foc. Amesteca si lasa sa fiarba, timp de 2 minute, pana cand totul se ingroasa.
Ia oala de pe foc, adauga extractul de vanilie si ciocolata tocata. Lasa sa stea 1-2 minute, apoi mixeaza rapid pentru a omogeniza.

Toarna budinca in recipiente si lasa-o sa se raceasca inainte sa o pui la frigider.

Sursa reteta si foto: www.thekitchn.com