Timp preparare:
< 30 min
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Vegetariana

Ai nevoie de ingrediente proaspete pentru aceasta reteta italiana care reuseste sa adune toate aromele verii: rosii coapte si verdeturi.

Metoda de preparare

Feliaza painea pe diagonala in felii groase de 1,5 centimetri. Nu arunca colturile pentru ca le poti folosi pentru a face pesmet.

Aseaza feliile pe hartie de copt intr-o tava sau 2 tavi (in fucntie de cate felii ai obtinut prin taiere).

Prajeste painea in cuptorul preincalzit la 180C/ gaz treapta 4 timp de 15 minute pana cand devine uscata, intorcandu-le de pe o parte pe alta macar o data. Lasa feliile de paine sa se raceasca, apoi freaca fiecare felie pe o parte cu jumatatile de catel de ustuori.

Intr-un bol amesteca rosiile, busuiocul, uleiul, sarea si un praf de piper.

Unge fiecare felie de paine prajita cu acest amestec si serveste-le imediat ca aperitiv sau gustare.