Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Amesteca intr-un bol catalupul, mozzarella si busuiocul.
Unge felii de bagheta cu ulei de masline si coace-le la cuptor, in partea de sus, timp de cateva minute, pana cand se rumenesc.
Pe fiecare felie de bagheta aseaza fasii crocante de prosciutto prajit, amestec cu mozzarella si cantalup si picura otet balsamic.
Serveste imediat.
Sursa reteta si foto: www.countrycleaver.com
INGREDIENTE
- pepene
- 2 linguri ulei de masline
- 80ml otet balsamic
- 10g busuioc
- 1 bagheta frantuzeasca
- 220g mozzarella taiata cubulete
- 110g prosciutto feliat subtire si prajit
- 1/2 pepene galben (cantalup) curatat si taiat cubulete