Timp preparare:
1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Internationala
Metoda de preparare

Rasneste impreuna zaharul si lavanda. Apoi amesteca-le cu fructele, zeama de lamaie, coaja de lamaie,1 lingura de ulei si un praf de sare. Lasa-le sa stea timp de 10 minute.

Intre timp, amesteca mascarpone cu mierea si un praf de piper si unge feliile de paine cu ulei pe ambele parti.

Incinge grill-ul. Infige fructele pe niste frigarui de lemn inmuiate in apa si pastreaza sucurile in bol.

Prajeste painea pe grill cate 30 de secumde pe fiecare parte. Apoi, pune frigaruile, ungandu-le din cand in cand cu sucul pastrat. Rumeneste-le cate 4 minute pe fiecare parte.

Intinde mascarpone pe feliile prajite si taie-le in jumatate. Aseaza peste fructe rumenite.

Sursa reteta si foto: www.foodandwine.com