< 1h
usor
Britanica
Incinge cuptorul la 180C si unge o tava de copt (22x33cm).
Amesteca zaharul, untul, cacaua, cafeaua macinata si sarea intr-un bol, la bain-marie, si mixeaza pana cand untul se topeste si toate ingredientele sunt incorporate. Lasa amestecul sa se raceasca.
Adauga si incorporeaza ouale si extractul de vanilie. Apoi faina si nucile pecan.
Toarna aluatul in tava pregatita si coace brownie timp de 25 de minute. Lasa prajitura sa se raceasca in tava si, intre timp, pune cele 6 linguri de cafea la incalzit. Toarna cafeaua fierbinte peste chipsurile de ciocolata si amesteca.
Lasa ganache-ul sa se raceasca timp de 1 ora, apoi intinde-l peste brownie . Taie prajitura in cubulete si decoreaza cu ghimbir confiat.
Sursa reteta si foto: Epicurious
- cafea
- ghimbir confiat pentru decor
- 3 oua
- 6 linguri cafea
- 170g chipsuri ciocolata
- 90g nuci pecan tocate
- 150g faina
- 1/2 lingurita sare
- 1 lingurita extract vanilie
- 80g cacao
- 3 linguri cafea macinata
- 215g unt
- 380g zahar