Timp preparare:
< 1h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Britanica
Metoda de preparare

Incinge cuptorul la 180C si unge o tava de copt (22x33cm).

Amesteca zaharul, untul, cacaua, cafeaua macinata si sarea intr-un bol, la bain-marie, si mixeaza pana cand untul se topeste si toate ingredientele sunt incorporate. Lasa amestecul sa se raceasca.

Adauga si incorporeaza ouale si extractul de vanilie. Apoi faina si nucile pecan.

Toarna aluatul in tava pregatita si coace brownie timp de 25 de minute. Lasa prajitura sa se raceasca in tava si, intre timp, pune cele 6 linguri de cafea la incalzit. Toarna cafeaua fierbinte peste chipsurile de ciocolata si amesteca.

Lasa ganache-ul sa se raceasca timp de 1 ora, apoi intinde-l peste brownie . Taie prajitura in cubulete si decoreaza cu ghimbir confiat.

Sursa reteta si foto: Epicurious