Timp preparare:
1h
1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Americana
Americana
Un desert delicios cu gust dens de ciocolata.
Metoda de preparare
Topeste untul si ciocolata neagra intr-un bol, la microunde si amesteca pana cand se incorporeaza. Lasa sa se raceasca pentru cateva minute. Incorporeaza ouale si vanilia, apoi faina si nucile.
Toarna aluatul intr-o tava (23x33cm) tapetata cu hartie de copt. Coace brownie la 180C, timp de 25-30 de minute.
Scoate-o sa se raceasca putin si indeparteaza hartia de copt. Incalzeste fondantul si toarna glazura peste prajitura.
Topeste ciocolata cu lapte si pune-o intr-un pos de pastiserie cu dui subtire. Deseneaza pe prajitura linii fine ca o panza de paianjen.
Lasa prajitura sa se raceasca inainte sa o tai in bucati.
Sursa reteta si foto: Taste of Home
INGREDIENTE
- cacao
- 30g ciocolata cu lapte
- 200g fondant
- 100g nuci tocate
- 100g faina
- 1 lingurita extract vanilie
- 3 oua batute usor
- 170g unt taiat cubulete
- 380g zahar
- 120g ciocolata neagra, tocata