< 1h
usor
Americana
Briose pufoase care pot fi servite la gustare. Sunt o combinatie ideal de texturi, gust si culoare pentru orice masa.
Incinge cuptorul la 200C si pregateste o tava de briose pentru 12 portii.
Amesteca intr-un bol faina, malaiul, zaharul, praful de copt, bicarbonatul, sarea, pudra de chili si piperul.
Separat amesteca laptele, untul si galbenusul. Toarna-le peste ingrediente-le uscate si incorporeaza-le cu o spatula.
Amesteca porumbul si ardeiul tocat si imparte aluatul in tava de briose. Coace timp de 20 de minute pana cand se rumenesc la suprafata si daca introduci un cutit in mijlocul lor, lama iese curata.
lasa briosele sa se raceasca 5 minute in tava, apoi scoate-le pe un gratar sa se raceasca complet.
Sursa reteta si foto: Brown Eyed Baker
- porumb
- jumatate ardei gras rosu tocat marunt
- 50g porumb din conserva
- 110g unt topit si racit
- 1 galbenus
- 110ml lapte batut
- 1/4 lingurita piper
- 1 lingurita chilli pudra
- 1 lingurita sare
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 lingura praf de copt
- 3 linguri zahar
- 170g malai
- 100g faina