Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 180C.
Pune branza Brie intr-un vas ceramic pentru copt si pune-o la cuptor timp de 12 minute.
Intre timp pune strugurii, mierea, otetul si sarea intr-o tigaie mica, pe foc mic. Acopera cu un capac si lasa sa fiarba timp de 6 minute, amestecand din cand in cand. Ia capacul si mai lasa pe foc inca 5-6 minute, pana cand lichidul se reduce si se formeaza un sos.
Pune strugurii si sosul peste branza Brie coapta si presara nucile tocate. Serveste cu biscutiti sarati.
Sursa reteta si foto: www.anediblemosaic.com
INGREDIENTE
- struguri
- 3 linguri nuci coapte si tocate
- un praf de sare
- 1 lingura miere
- 1/2 lingura otet de mere
- 185g struguri negri sau rose
- 1 bucata (200-250g) branza Brie