Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O reteta pentru un desert sau gustare, care te va intriga cu siguranta. Asta pentru ca este un dulce fara zahar, unt sau oua, dar in acelasi timp gustos si sanatos.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 175C si pregateste o tava cu hartie de copt.
Amesteca faina de migdale cu fulgii de ovaz, scortisoara, fulgii de cocos, nucile intr-un bol. Adauga fructele uscate maruntite.
Intr-un alt bol, amesteca uleiul cu bananele pasate si vanilia si toarna totul peste ingredientele uscate. Amesteca bine pentru omogenizare.
Pune cate o lingura de aluat in tava pregatita si apasa usor sau formeaza bilute din aluat si aplatizeaza-le cu mana.
Coace biscuitii timp de 20 de minute pana se rumenesc pe margini.
Sursa reteta si foto: Blueberry Girl
INGREDIENTE
- ovaz
- 1 lingurita extract vanilie
- 60ml ulei de rapita
- 3 banane pasate
- 150g fructe confiate tocate
- 60g nuci tocate marunt
- 1 lingurita scortisoara
- 20g faina de migdale
- 1/2 lingurita sare
- 75g fulgi cocos
- 120g fulgi ovaz