Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 220C.
Amesteca smantana grasa cu 3 linguri smantana de gatit.
Combina praful de copt, sarea Kosher, zaharul , piperul si faina, pune-le intr-un robot de bucatarie impreun cu untul si amesteca totul prin cateva pulsatii.
Toarna totul intr-un bol si incorporeaza smantana, apoi framanta aluatul de cateva ori.
Ruleaza aluatul intr-o foaie goasa de 1.5cm. Taie biscuiti rotunzi si aseaza-i pe o tava cu foaie pregatita cu hartie de copt. Unge-i cu smantana ramasa, presara deasupra lor sare de mare si piper daca mai doresti si coace-i 15-20 minute pana cand se rumenesc.
Sursa reteta si foto: www.epicurious.com
INGREDIENTE
- faina
- fulgi de sare de mare
- 250g faina
- 85g unt dulce taiat cubulete
- 1/2 lingurita piper negru macinat
- 1 lingurita zahar
- 1 lingurita sare kosher
- 1 lingura praf de copt
- 4 linguri smantana de gatit
- 90ml smantana