Timp preparare:
> 2h
Dificultate:
usor
Bucatarie:
Americana

Un biscuite clasic indulcit cu putina ciocolata si decorat cu bucatele de fistic. Poti pregati aluatul in avans si il poti pastra la congelator.

Metoda de preparare

Amesteca faina, cacaua, 3/4 lingurita sare si bicarbonatul.

Bate untul moale cu zaharul brun si extractul de vanilie, cu mixerul, timp de 4 minute. Incorporeaza, apoi, treptat ingredientele uscate si albusul.

Adauga in aluat bucatelele de ciocolata si fisticul tocat marunt, apoi imparte aluatul in 4 parti egale.

Ruleaza din fiecare un cilindru lung de 20cm  si gros de 3cm. Inveleste-le in folie alimentara sau hartie pergament si pune-le la frigider pana cand aluatul se intareste. (cel putin 2 ore)

Incinge cuptorul la 180C. Feliaza fiecare cilindru de aluat in discuri groase de 5-6 mm. Aseaza-le pe tavi de copt tapetate cu hartie. Presara putina sare grunjoasa si baga la cuptor. Coace 10-12minute, rotind tavile la jumatatea timpului. 

Scoate biscuitii sa se raceasca pe un gratar. 

Sursa reteta si foto: Bon Appetit