Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 170C si pregateste doau tavi cu hartie de copt.
Bate cu mixerul untul, zaharul si vanilia. Adauga ouale, pe rand, si incorporeaza treptata faina si praful de copt.
Adauga bucatelele de ciocolata, merisoarele si nucile si amesteca sa le incorporezi.
Formeaza 20 bile mari din acest aluat si aseaza-le pe tavi. Cu podul palmei aplatizeaza-le pana formezi un disc gros de 1cm.
Coace biscuitii timp de 18-20 de minute rotind tavile intre ele la jumatatea timpului de coacere. Lasa-i sa se raceasca in tava timp de 5 minute, apoi scoate-i pe un gratar.
Sursa reteta si foto: Taste.com.au
INGREDIENTE
- ciocolata
- 90g ciocolata alba tocata marunt
- 2 lingurite praf de copt
- 350g faina
- 2 oua
- 1 lingurita extract vanilie
- 280g zahar
- 250g unt moale
- 50g merisoare confiate
- 60g nuci tocate