< 1h
usor
Americana
O reteta clasica de biscuiti moi si gustosi cu bucatele apetisante de ciocolata.
Incinge cuptorul la 180C.
Freaca untul moale cu zaharul, pana cand devine aerat ca o spuma. Adauga sarea, extractul de vanilie si ouale si mixeaza timp de 1 minut pana cand toate ingredientele se incorporeaza.
Adauga faina amestecata cu praful de copt si incorporeaza. Adauga chipsurile de ciocolata si amesteca de cateva ori in aluat.
Pregateste o tava cu hartie de copt si pune cate o lingura de aluat la distanta de 2cm.
Coace biscuitii timp de 8-10 minute pana cand incep sa se rumeasca pe margini, dar mijlocul este inca moale. Scoate-i sa se raceasca pe un gratar.
Se pot pastra bine pana la o saptamana intr-un recipient inchis etans.
Sursa reteta si foto: Martha Stewart
- ciocolata
- 250g chipsuri ciocolata
- 2 oua
- 2 lingurite extract vanilie
- 1 lingurita sare
- 150g zahar brun
- 100g zahar
- 220g unt la temperatura camerei
- 1/2 lingurita praf de copt
- 225g faina