Timp preparare:
30 min
30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
O gustare sarata potrivita pentru orice moment al zilei.
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C.
Amesteca faina cu bicarbonatul de sodiu si sarea intr-un bol. Adauga untul si amesteca cu o furculita pana cand capata aspectul unor boabe de orez sau pesmet grunjos. Adauga branza cheddar si baconul, apoi apa si laptele batut. Amesteca pana cand ingredientele uscate se umezesc.
Cu o lingura, aseaza gramajoare din aluat pe o hartie de copt unsa, asezata in tava, la distanta de 1.5cm.
Coace timp de 11 minute sau pana se rumenesc. Serveste biscuitii fierbinti.
Sursa reteta si foto: My Recipes
INGREDIENTE
- bacon
- 60ml apa
- 180ml lapte batut
- 40g cheddar ras
- 2 felii bacon prajit si tocat marunt
- 50g unt rece taiat cubulete
- 1/4 lingurita sare
- 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
- 200g faina