Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Italiana
Italiana
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 180C.
Caleste ceapa si feniculul in jumatate din uleiul de masline incins pe foc mediu, timp de 8-10 minute, pana cand se inmoaie.
Adauga frunzele pastrate de la fenicul, vinul, cimbrul, coaja si sucul de portocala si lasa-le impreuna pe foc timp de 5 minute.
Condimenteaza pestii cu sare si piper si umple-i cu un sfert din amestecul de ceapa si fenicul. Leaga pestii cu sfoara.
Pune restul de umplutura in tava de copt si aseaza pestii peste ea. Presara restul de ulei de masline si coace pestii timp de 30 de minute.
Sursa reteta si foto: Saveur
INGREDIENTE
- biban de mare
- coaja si sucul de la o portocala
- 6 bucati biban de mare curatat
- 60ml vin alb
- 3 linguri cimbru tocat
- 600g ceapa feliata subtire
- 600g fenicul feliat
- 120ml ulei de masline
- sare
- piper