Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Foloseste aluat de pizza cumparat sau poti face un aluat dupa reteta de aici.
Intinde aluatul intr-o foaie. Aseaza-l pe o tava de copt unsa si pune pe el in straturi sunca, ceapa verde tocata si branzeturile. Ruleaza (ca o rulada), inteapa aluatul din loc in loc si intoarce-i capete-le spre tava.
Unge suprafata cu unt si coace la 180C, timp de 30-35 minute, pana cand se rumeneste.Lasa-l sa se raceasca timp de 5 minute si apoi feliaza bagheta.
Sursa reteta si foto: www.tasteofhome.com
INGREDIENTE
- sunca
- 1 lingura unt topit
- 4 felii branza Provolone
- 130g mozzarella rasa
- 130g cheddar ras
- 2 cepe verzi tocate
- 10 felii sunca de pui sau curcan
- aluat de pizza