Timp preparare:
< 30 min
< 30 min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Incalzeste sosul de ardei iute pe foc mediu. Adauga untul, putin cate putin, si incorporeaza-l. Condimenteaza cu sare si piper.
Intre timp, condimenteaza si aripioarele de pui cu sare si piper si lasa-le asa timp de 5 minute. Apoi, tavaleste-le prin amidon.
Incinge ulei vegetal intr-o tigaie, la foc mediu, si pune la prajit aripioarele. Gateste-le 8 minute, intorcandu-le pe fiecare parte.
Scoate aripioarele intr-un bol, adauga sosul incalzit si ardeiul iute taiat fasii. Amesteca si serveste imediat.
Sursa reteta si foto: Epicurious
INGREDIENTE
- pui
- ulei
- 1/2 ardei iute jalapeño (taiat fasii subtiri)
- 1 lingura amidon
- 6 aripioare de pui
- sare
- piper
- 1 lingura unt moale
- 2 linguri sos de ardei iute