Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Mediteraneana
Mediteraneana
Metoda de preparare
Incinge cuptorul la 200C, asezand gratarul in jumatatea de sus a cuptorului.
Aseaza jumatatile de ardei intr-un vas pentru copt si umple-i cu rosiile cherry amestecate cu feta, cimbrul si putin piper. Picura putin ulei peste fiecare ardei.
Coace ardeii acoperiti cu folie de aluminiu, timp de 30 minute, pana cand incep sa se inmoaie. Scoate folia si mai lasa-i in cuptor timp de 15 minute pana cand rosiile se coc bine si branza se rumeneste.
Serveste ardeii umpluti cat sunt calzi.
Sursa reteta si foto: www.marthastewart.com
INGREDIENTE
- ardei gras
- 8 frunze busuioc rupte
- piper
- 1 lingura ulei de masline
- 1 lingura cimbru proaspat tocat
- 150g rosii cherry
- 50g feta faramitata
- 2 bucati ardei gras taite in jumatate cu tot cu codita si curatati de seminte