Timp preparare:
< 1h
< 1h
Dificultate:
mediu
mediu
Bucatarie:
Sud-americana
Sud-americana
Descriere: de ce sa nu uimesti invitatii cu o prezentare spectaculoasa a aperitivelor. Sosul de portocale poate fi turnat in pahare de martini, iar crevetii rozalii pot sa atarne pe marginea lor asemeni unui pai. E garantia ca vei obtine un efect spectaculos.
Metoda de preparare
Curata crevetii si ai grija sa ramana codita intacta. Opareste-i timp de aproape 3 minute intr-o oala cu apa clocotind pana cand devin rozalii si sunt aproape moi.
Amesteca intr-un bol toate ingredientele lichide si adauga coaja de portocala rasa. Pune la frigider timp de 15 minute.
Serveste sosul in pahare cu gura larga, decorate pe margini cu creveti.
INGREDIENTE
- creveti
- 1/2 lingurita sos Tabasco
- 3 lingurite hrean proaspat ras
- 1 lingurita suc de lamaie
- 1/2 lingurita coaja de portocala rasa
- 150 ml suc de portocale
- 200 ml sos de rosii (sau ketchup dulce)
- 700 gr creveti (cu cozi)