Timp preparare:
< 1h 30min
                    < 1h 30min
Dificultate:
usor
                    usor
Bucatarie:
Internationala
                Internationala
Metoda de preparare
                    Pune crema de branza, untul, piperul si sosul Worcestershire intr-un bol si amesteca-le cu un mixer la viteza mica, 1-2 minute.
Adauga branza cu mucegai faramitata, maslinele, ceapa si cheddarul ras foarte fin. Amesteca bine.
Formeaza din acest amestec bilute nu mai mari de 2cm si aseaza-le pe o hartie de copt cerata. Pune-le la frigider cel putin o ora.
Serveste-le cu biscuiti sarati sau felii de mere.
	Sursa reteta si foto: Foodie Crush
	
                    INGREDIENTE
                    
                
                - crema de branza
 - 170g cheddar ras
 - 110g masline negre tocate
 - 2 cepe verzi tocate
 - 1 lingura sos Worcestershire
 - 110g branza cu mucegai albastru
 - 1/2 lingurita piper alb
 - 80g unt la temperatura camerei
 - 225g crema de branza
 - 120g nuci pecan tocate marunt