Timp preparare:
< 1h 30min
< 1h 30min
Dificultate:
usor
usor
Bucatarie:
Internationala
Internationala
Metoda de preparare
Pune crema de branza, untul, piperul si sosul Worcestershire intr-un bol si amesteca-le cu un mixer la viteza mica, 1-2 minute.
Adauga branza cu mucegai faramitata, maslinele, ceapa si cheddarul ras foarte fin. Amesteca bine.
Formeaza din acest amestec bilute nu mai mari de 2cm si aseaza-le pe o hartie de copt cerata. Pune-le la frigider cel putin o ora.
Serveste-le cu biscuiti sarati sau felii de mere.
Sursa reteta si foto: Foodie Crush
INGREDIENTE
- crema de branza
- 170g cheddar ras
- 110g masline negre tocate
- 2 cepe verzi tocate
- 1 lingura sos Worcestershire
- 110g branza cu mucegai albastru
- 1/2 lingurita piper alb
- 80g unt la temperatura camerei
- 225g crema de branza
- 120g nuci pecan tocate marunt