Joe Wicks a decis să își încalce deliberat regulile alimentare timp de câteva săptămâni și să se hrănească aproape doar cu prăjituri și biscuiți. S-a fotografiat înainte și după experiment, iar transformarea sa a fost uimitoare.

Joe are 36 de ani și este antrenor de fitness, însă pune mare preț și pe nutriție. În pandemie a ajuns să fie supranumit „profesorul P. E. al națiunii”, sute de mii de oameni urmărind exercițiile la care îi provoca pentru a se menține în formă.

Pentru a demonstra o dată în plus cât de importante sunt mișcarea și alimentația corectă, Joe Wicks s-a relaxat deliberat și și-a schimbat complet regimul.

„Am mâncat prăjituri și biscuiți cu ciocolată în fiecare zi, trei sandvișuri cu bacon la micul dejun, hash brown și fasole”, a dezvăluit Joe.

Fotografiile realizate înainte și după experiment au fost grăitoare: deși nu a dezvăluit câte kilograme a acumulat, abdomenul său bine lucrat se transformase într-o burtică pufoasă.

Joe Wicks a devenit cunoscut la începutul pandemiei COVID-19, când, timp de câteva luni, a predat cursuri de educație fizică online, până pe 22 iulie 2020. A fost felul său de a-i ajuta pe cei care țineau la forma lor fizică, dar nu puteau face sport din cauza restricțiilor.