Stabilit în Scoția, tânărul a stat de vorbă cu jurnaliștii din Marea Britanie, cărora le-a spus cum a reușit să slăbească atât de multe kilograme într-un timp atât de scurt: practic, el a slăbit aproximativ 9 kilograme în fiecare lună, după ce a renunțat la doar trei lucruri din alimentația lui zilnică.

Marcin Polek, care la acea vreme era angajat la un supermarket foarte cunoscut din Marea Britanie, a spus că a renunțat la chips-uri, la ciocolată și la băuturile carbogazoase, astfel că a pierdut peste 100 de kilograme într-un singur an!

Tânărul polonez a dezvăluit că a luat această decizie după ce a observat că dieta lui zilnică, din care nu lipseau produsele de tip fast-food, băuturile acidulate și snacks-urile, i-au distrus viața. Mai mult decât atât, el consuma foarte puțină apă și nu făcea deloc sport, astfel că aspectul lui fizic se degradase de la o zi la alta.

„Am vrut o schimbare în viața mea, pentru că eram nefericit că eram atât de mare și știam că nu e un stil de viață sănătos. După câteva încercări eșuate am dat apoi 100% din mine”, a spus Marcin Polek.