Fie că este vorba de pui, porc sau vită, îți vom spune câteva metode care îți vor permite să toci carnea în câteva minute și fără prea mult efort. 

Cum să toci carnea cu ajutorul unui blender

Una dintre cele mai rapide modalități de a mărunți carnea este cu ajutorul unui blender. Prin rotirea lamelelor acestei ustensile, poți toca carnea super rapid. Cu cât îl folosești mai mult timp, cu atât bucățile sunt mai mici și fibrele mai subțiri, așa că totul stă în controlul vitezei și al timpului.

Cum să toci carnea folosind furculițele

Dacă carnea este proaspăt gătită și încă foarte fierbinte, există o metodă de a mărunți carnea fără a fi nevoie să vă folosiți direct mâinile. Pentru a face acest lucru, vei avea nevoie de două furculițe și trebuie doar să rupi puțin câte puțin fibrele cărnii cu ajutorul acestor ustensile pentru a obține o mărunțire fină și rapidă, care te va feri și de arsuri.

Cum să mărunțești carnea cu ajutorul unui recipient

Nu în ultimul rând, există pe piață câteva ustensile care te ajută să toci carnea cu ușurință. Dar puteți obține un efect similar dacă puneți carnea gătită într-un recipient, îl acoperiți și îl agitați energic. Țineți cont doar de faptul că, pentru ca acest truc să funcționeze corect, carnea trebuie să fie bine gătită și foarte moale; în acest fel, fibrele se vor separa cu ușurință.

foto: shutterstock.com