Ingrediente:
• 300 g file de somon dezosat
• 1 ceapă mare
• 80 g baby spanac
• 3 - 4 căței de usturoi
• 300 ml smântână pentru gătit LaDORNA, 32 % grasime
• ulei de măsline
• 400 - 450 g tagliatelle
• sare și piper după gust, cimbru, pudră de nucșoară
• verdețuri (pătrunjel, cepșoară)
Modul de preparare:
Fierbe pastele în apă clocotită, aproximativ 7 minute. Între timp, condimentează fileul de somon cu sare piper și cimbru. Prăjește apoi peștele într-o tigaie încinsă cu 2 linguri de ulei, aproximativ 3-4 minute, pe fiecare parte. Toacă usturoiul. Prăjește ceapa în același ulei în care ai prăjit somonul. Adaugă usturoiul, frunzele de spanac și smântâna pentru gătit LaDORNA, de 32% grăsime. Lasă sosul pe foc, amestecând ușor, cam 7 minute, până când se îngroașă. La final, condimentează cu nucșoară și adaugă pastele scurse bine de apă. Lasă 5 minute, ca să absorbă sosul, apoi adaugă peștele tăiat bucăți. După ce ai pus pastele în farfurii, adaugă cepșoară și parmezan ras.
Poftă bună!
Urmărește în materialul video de mai jos rețeta pas cu pas: