Bucătarul a dezvăluit câteva dintre gusturile culinare ale reginei, iar de data aceasta a venit rândul peștelui și cartofilor prăjiți regali.

McGrady a spus că acest celebru fel de mâncare era pregătit în fiecare vineri pentru personalul palatului cu o rețetă diferită, iar cea a reginei era puțin mai sofisticată.

Pentru rețeta de "fish and chips" care i-a plăcut Elisabetei a II-a, fostul bucătar a dezvăluit că, spre deosebire de rețeta obișnuită, a folosit pesmet  în loc de un aluat tradițional, deoarece reginei îi plăcea o consistență mai rafinată.

Sosul care însoțește felul de mâncare este un sos hollandaise care conține tarhon, suc de lămâie, sare, gălbenușuri de ou, piper și unt.

De asemenea, McGrady avea grijă ca farfuria să aibă și un aspect foarte plăcut, de aceea tăia cartofii prăjițiîn dreptunghiuri perfecte de aceeași mărime și îi aranja ca un mic turn decorând la final preparatul cu o floare.