Ce mâncăm în pauza de masă?

Sandvișuri? Salate? Fast-Food? Fructe? Smoothie-uri? Covrigi? Sau mâncare gătită? Păstrându-și angajamentul de a transforma bucătăria și ospitalitatea românească într-o experiență autentică și inovatoare, în fiecare lună, restaurantele din Grupul City Grill surprind clienții cu un meniu de prânz nou, adaptat specificului și clientelei fiecărui brand. Această abordare adaugă un plus de prospețime și diversitate, plasând restaurantele Grupului în topul

destinațiilor pentru masa de prânz. Meniul de prânz la 34,9 lei cuprinde 2 feluri de mâncare, clienții având posibilitatea de a alege dintr-un total de 3-4 variante, astfel încât să-și personalizeze experiența culinară.

Astfel, meniul de prânz disponibil de luni până vineri, în intervalul orar 11-17, în toate restaurantele din Grupul City Grill propune o gamă bogată de preparate, în funcție de specificul restaurantului - de la supe, antipasti și paste, la pizza, fripturi sau burgeri, dar și preparate din fructe de mare ori specifice gastronomiei tradiționale.

De exemplu, în restaurantele Buongiorno Italian în luna octombrie, clienții au putut alege pentru felul I între supă cremă de conopidă, borș de cocoș, ciorbă de perișoare sau cartof cu macrou marinat. Pentru felul II, clienții au putut opta pentru cod pane cu cartofi wedges, șnițel de vițel de lapte și piure cu trufe, pizza sau burger cu giros de pui servit cu chips de cartofi. De asemenea, au și câteva opțiuni de deserturi delicioase. Orice combinație de 2 preparate din categoriile de mai sus costă 34,9 lei.

Indiferent ce alegem pentru masa de prânz, specialiștii recomandă să nu sărim peste aceatsă masă. Este esențial pentru a asigura un nivel constant de energie pe tot parcursul zilei. Un meniu echilibrat la prânz furnizează corpului carbohidrați, proteine, grăsimi sănătoase, vitamine și minerale esențiale, susținând funcționarea corectă a organismului. Prin consumul regulat al unei mese de prânz hrănitoare, evităm riscul de epuizare fizică și mentală, contribuind la o performanță constantă și la o starea de spirit pozitivă pe tot parcursul zilei de lucru.