Noul show Idiot Sandwich va apărea în luna noiembrie, iar înscrierile au început deja. Filmările vor avea loc în Las Vegas, iar concurenții nu vor fi bucătari iscusiți în mod neapărat. Ei trebuie să facă un sandviș prin care să îl impresioneze pe Ramsay.

Numele show-ului are legătură cu un moment petrecut în urmă cu mai mulți ani în timpul Kitchen Nightmares, când Ramsay a pus două felii de pâine în jurul urechilor concurentei Julie Chen Moonves și a întrebat-o "ce ești tu?", iar ea a răspuns cu "Un sandviș idiot".

Momentul s-a viralizat, a adunat peste 13 milioane de vizualizări pe YouTube și este unul dintre cele mai cunoscute cu Ramsay în prim plan. Chef-ul a afirmat însă că momentul nu a fost autentic, ci doar o paradie după un moment din The Late Late Show with James Corden din 2015.

"Persoana al cărei sandviș îl impresionează cel mai mult pe Chef Ramsay va pleca acasă cu un premiu în bani și titlul suprem, fiind încoronat Sandvișul Idiot al lui Gordon Ramsay", este anunțul făcut de echipa de producție, potrivit revistei People Magazine.

Gordon Ramsay și-a adus aminte cu nostalgie de acest moment și spune că tot timpul i se amintește de el. "Oriunde mă duc, există undeva un copil mic care vrea să fie numit sandviș idiot", a explicat Ramsay, care a precizat că termenul "idiot" nu are referirea din dicționar, ci este mai degrabă un alint.

Lucruri mai puțin știute despre Gordon Ramsay

Nu se uită la show-urile în care apare - Gordon Ramsay este obișnuit cu camerele de filmat și să fie protagonistul unor show-uri difuzate în întreaga lume, dar a mărturisit că nu se uită la emisiunile în care apare. Asta deoarece comportamentul pe care îl are nu este tocmai pe placul lui întotdeauna. De asemenea, el nu vrea să fie foarte atent la modul în care este înfățișat în fața camerelor. "Nu îmi doresc să devin obsedat de mine și apoi să încep să am idei că ar trebui să am mai mult machiaj. Sau poate să încep să mă gândesc dacă chiar am spus ce am spus. Prefer să ies la cină decât să mă uit la emisiunile mele", a afirmat Ramsay.

Are un slot video dedicat - Pe Gordon Ramsay nu îl putem vedea doar în show-uri de succes, ci și într-un joc de casino foarte popular. Cei care joaca pacanele online pe NetBet (L1160651W000195 ONJN, 18+, Joacă Responsabil!) au la dispoziție slotul Gordon Ramsay Hell's Kitchen, inspirat chiar din viața chef-ului. Jocul a fost dezvoltat de compania NetEnt, iar ca simboluri întâlnim chipul lui Ramsay, alături de diverse Preparate, Băuturi și Cuțite. 

Și-a ales deja ultima masă a vieții - Gordon Ramsay este cunoscut și pentru faptul că nu preferă preparatele prea sofisticate. Din acest motiv, când a fost întrebat care ar fi ultima masă pe care și-ar dori să o consume, el a afirmat că ar vrea un mic dejun englezesc. 

Rețeta micului dejun englezesc este simplă, dar Ramsay a afirmat că ar vrea ca boabele de fasole să fie extra-coapte. Ramsay oferă un astfel de preparat și în multe dintre restaurantele sale, ba chiar la un moment dat a fost în mijlocul unei controverse, după ce a fost acuzat că oferă porții prea mici. Cert este că Ramsay nu este mofturos la mâncare și că nu vrea preparate sofisticate.