Azi, 22 aprilie, de la 20.30, in bucataria “MasterChef” va intra un grup de copii pasionati de gatit, care vor arata cat de priceputi sunt in arta culinara: acestia vor gati, sub privirile pline de admiratie ale celor trei jurati, preparate deloc usoare, dar pregatite cu multa pasiune. Cei opt pusti care vor intra in bucatarie au gatitul in sange, unii dintre ei s-au apucat de gatit chiar de la 4 ani si demontreaza ca arta culinara si curajul in fata oalelor si condimentelor nu au limite.

“Astia nici macar copii nu sunt, sunt “alien”. Bravo!”, e de parere chef Scarlatescu, uimit de talentul si priceperea micutilor. “Mi-a placut atitudinea lor, vorbeau frumos despre mancare si cu elemente profesionale in vocabularul lor. Farfuriile pe care le-au gatit copiii mi s-au parut senzationale”, a spus si chef Dumitrescu, vadit impresionat. “La varsta lor, sa faci un preparat cap-coada, sa-l mai si aranjezi frumos in farfurie… E bine, in bucatarie, viitorul il avem asigurat”, a adaugat si chef Bontea.

Iar surpriza pe care cei trei jurati chefi de la PRO TV le-au pregatit-o celor 22 de concurenti este o proba ce consta in reproducerea platingurilor gatite de micii bucatari, cu mentiunea ca in afara de Alexandru, castigatorul avantajului in proba de saptamana trecuta, nici unul dintre acestia nu asista la momentul in care gatesc copiii. Despre ce preparate sofisticate este vorba, cum vor incerca cei 22 de concurenti sa demonstreze ca nu se lasa mai prejos de un bucatar de 10 ani, ce reactii dure vor avea chefii atunci cand vor juriza si, mai ales, cine va pleca acasa, telespectatorii PRO TV vor afla intr-o noua editie “MasterChef”, marti de la 20.30. Si tot atunci, dupa o prima eliminare, cei ramasi in cursa pentru marele premiu vor primi o provocare culinara la care nici nu visau: sa gateasca in echipe, fara insa a putea vorbi intre ei.