Tracy Anderson, antrenoarea personala a vedetelor de la Hollywood, este cea care a inventat aceasta dieta. Jennifer Aniston, Reese Witherspoon si Marcia Cross sunt doar cateva dintre vedetele care se lauda cu rezultatele ei miraculoase. 

Mancarea pentru bebelusi trebuie sa inlocuiasca una sau doua mese pe zi, in functie de ce rezultate iti doresti. In principal, piureurile de fructe (banane, pere, capsuni) isi asigura o doza de vitamine, fibre si minerale, dar pe termen lung nu asigura toate necesitatile organismului.

Ce rezultate se obtin?

Dieta cu mancare de bebelusi promite, pe langa pierderea in greutate, scaderea poftei de mancare si o stare de bine a organismului, data de mancarea mult mai usoare.

„Mi se pare extraordinar ca poti sa dai jos kilogramele  mancand, mai ales ca genul acesta de hrana contine tot ce are organismul nevoie”, spunea Jennifer Aniston.

Nu stim daca este tocmai cea mai buna varianta pentru slabire, insa decat infometarea sau alte diete draconice, cu siguranta este o optiune mult mai buna.