Saptamana trecuta a inceput cu stirea conform careia celebrul muzician, cunoscut si ca celebrul sot al si mai celebrei Beyonce, ii cere fostului bucatar despagubiri in valoare de 1,5 milioane de dolari.

Mike Shand a fost, un timp, bucatarul personal al lui Jay Z. L-a urmat atat pe acesta cat si pe Beyonce in turnee de cate ori a fost nevoie. La inceputul anului, a fost desemnat ca bucatar sef in clubul detinut de Jay Z in Manhattan, 40/40.

In ciuda investitiei de 10 milioane, redeschiderea clubului nu a avut succesul scontat. Jay Z pune acest lucru pe baza performantelor slabe ale bucatarului care nu numai ca nu au dus la cresterea incasarilor dar au mai si determinat o parte din clientii vechi sa se indrepte catre alte localuri.

Desi se zvonise ca cei de la 40/40 ii cer lui Mike daune in valoare de 1,5 milioane de dolari, suma aparuta in plangerea oficiala a fost de 500 de mii. In acelasi document, Mike era acuzat ca si-a dat demisia din postul de bucatar sef si a plecat cu toate retetele folosite in noul meniu al clubului.

Dupa depunerea plangerii, Mike a returnat majoritatea retetelor. A pastrat doar combinatia de condimente pentru aripioarele de pui, sustinand ca aceasta ii apartine.

Si cand toate lucrurile pareau ca se linistesc (Jay Z si-a retras plangerea) telenovela a luat o noua intorsatura: Mike Shand ameninta cu un proces impotriva lui Jay Z, acuzandu-l pe acesta de defaimare.

Incurcate sunt caile hip hop-ului.

Sursa: NY Post