Pentru Gina Jalba, MasterChef a fost ca un restart. A invatat multe, dar si-a facut si multi prieteni: "Dupa difuzarea primei emisiuni, telefoanele au inceput sa sune incontinuu! M-au felicitat rude mai indepartate, prieteni mai vechi si mai noi, am primit incurajari din partea profesorilor copiilor mei, din partea unor clienti ai cabinetului de avocatura al sotului, din partea fostilor colegi de serviciu. Toti au urmarit cu sufletul la gura emisiunea si mi-au spus ca nu vor rata nici reluarile", a povestit ea intr-un interviu acordat Protv.ro.

Dincolo de lectiile din bucatarie, Gina marturiseste ca pentru ea, MasterChef este o lectie de viata: Pot spune ca am descoperit ca sunt mult mai puternica decat mi-am inchipuit, ca daca vreau cu adevarat pot face fata oricarei provocari, am descoperit o noua Gina! Nu aveam suficient curaj si nici incredere in propriile mele forte, dar participarea la acest show mi-a demonstrat contrariul. Se pare ca intr-adevar niciodata nu e prea tarziu sa te redescoperi!"

Citeste continuarea interviului pe masterchef.protv.ro, iar mai jos gasesti toate retetele preparate de Gina pana acum la MasterChef.