Brunch-uri, meniuri speciale vor fi pregatite in restaurantele :

  • Teatro -  Novotel
  • La Veranda si Citronelle - Crowne Plaza
  • Brasseria Corso -Intercontinental
  • Ici et La
  • Vienna Lounge si JW Steak House – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
  • Barbizon si la Galette - Pullman World Trade Center Bucharest

Degustari de branza, patiserie, dulceata, vin va asteapta intr-un cadru festiv pregatit de : Bistrot Voila, Camara, Number Wine, Pain Plaisir, Les saveurs d’Yveline.

Oferte promotionale la o varietate de produse frantuzesti si vinuri vor fi propuse de : Abel’s Wine, B-Winegrower, Bistrot Francais, La Comtesse de Barry, Corks Cozy Bar, La Fourchette, Rue du Pain, Ethic Wine, EatEtc., SmartDrinks.

3 actori de referinta,  Carrefour, Cora si Metro va asteapta in hypermarketuri sa luati parte la o serie de evenimente dedicate gastronomiei.

Cora va pregateste o atmosfera pariziana autentica - Raioanele se vor transforma in monumente cunoscute din Paris pe care clientul le poate admira si de unde poate cumpara delicatese frantuzesti.

Metro propune clientilor sai produse specifice frantuzesti si va asteapta sa regasiti aromele din hexagon in magazinele sale.

Carrefour va invita sa degustati o intreaga gama de delicatese frantuzesti la preturi atragatoare de la vinuri la patiserie, de la branzeturi pana la produse non-food.

Sarbatoarea va fi completa in timpul Portilor deschise de la Institutul Francez din 27 si 28 septembrie, unde vor avea loc proiectii de filme, ateliere, conferinte si degustari gastronomice.
 
Mai mult detalii pe pagina de Facebook a evenimentului.