Fostul fotbalist, in varsta de 38 de ani, este dornic sa porneasca o afacere si a lucrat alaturi de Gordon Ramsay pentru ca doreste sa aiba propria franciza, in care sa se vanda mancarea lui preferata - placinta de carne tocata cu piure de cartofi. Servit pe un pat de sos, acesta este un preparat specific londonez.

Un prieten apropiat al fostului fotbalist a declarat pentru publicatia The Sun: "In loc sa se implice in noul restaurant al lui Gordon, David vrea sa isi deschida un local mic in Londra, ca un punct de pornire pentru un lant care va fi extins in intreaga lume".

Anterior, presa britanica scrisese ca David dorea sa investeasca in afacerea lui Gordon Ramsay.
''David doar se interesa de noul restaurant al lui Gordon si a fost interpretat gresit, cum ca ar fi investit in aceasta afacere. A fost o optiune pentru David sa investeasca in aceasta afacere, dar si-a dorit foarte mult sa deschida un loc unde sa se vanda mancarea lui preferata", a mai spus sursa.

In 2010, David Beckham si Gordon Ramsey au inregistrat marca PM - Pie & Mash (placinta cu piure), sub initialele lor - la Oficiul pentru Proprietate Intelectuala.