Foodstory.ro iti ofera o cina romantica la Bistro Epoque din Bucuresti, unul din cele mai bune restaurante din oras, in care poti savura meniuri haute cuisine special create pentru indragostiti.

Restaurantul a  primit premiul pentru ”Cea mai buna bucatarie frantuzeasca” acordat 2 ani la rand de catre Restograf si locul 3 la categoria ”Cele mai bune restaurante de hotel din Romania” in 2012 acordat in cadrul Galei Premiilor Food & Bar Romania. 

Intr-o atmosfera selecta si intima, te poti bucura alaturi de jumatatea ta de o cina gourmet, atent realizata de Executive Chef-ul Eddy Seys.

Inspirata din unicitatea sinelui si perfectiunea cuplului, cina romantica contine preparate culinare servite in doua stiluri personalizate, pentru EA si pentru EL. Aperitivele si primul fel al serii sunt pregatite cu gandul la gusturile diferite, iar finalul este unitar, sub forma unui desert in care se imbina texturi si arome complementare: ”Inima de macaron”, pentru EA si pentru EL. 

Participand la concursul nostru, poti castiga cina romantica pentru doua persoane. Tot ce trebuie sa faci este sa completezi formularul de mai jos si sa raspunzi la intrebarea noastra. Castigatorul va fi anuntat pe site si pe pagina noastra de Facebook in data de 13 februarie 2013.

Daca nu te vei numara printre castigatori sau daca vrei sa prelungesti magia momentului si sa te retragi alaturi de persoana iubita pentru cateva zile intr-o oaza de liniste in centrul orasului, Epoque Hotel a pus la cale si Escapada Romantica perfecta: 3 nopti de cazare, mic dejun la pat si o Cina Romantica inclusa. Cina Romantica pentru doi – 110 euro, Escapada Romantica pentru doi – 470 euro (preturile contin TVA).

CASTIGATOR: Codrut Vlad a renuntat la premiu, asa ca am ales o alta castigatoare, Banu Andreea