Show-ul a debutat cu in maxima tensiune. Concurentii au inceput sa gateasca pentru botezul fetitei lui Mihai Petre, dar nu s-au incadrat in timp. Cu toate acestea, Mihai Petre a fost incantat de ceea ce au facut concurentii de la MasterChef.

„Fetita mea este o norocoasa”, a zis el. 

Laura Cosoi, Andra si Adela Popescu au votat cu echipa rosie. Nicoleta Luciu a votat cu echipa albastra.

Pavel Bartos a fost dezamagit ca in meniu nu se gasesc... sarmale. "Eu asociez botezul si nuntile cu sarmale".

La somon, voturile au mers inspre echipa rosie. "Cei din echipa rosie sunt pe drumul cel bun", a spus si Stefan Banica Jr.

Echipa rosie a servit mult mai repede felurile de mancare. "Daca pierdem, pierdem din greseala noastra. A fost vina tuturor", a spus Alexandru Hora din echipa albastra.

"Nu va invidiez, dar va admir curajul", le-a spus Pavel Bartos concurentilor.

La sfarsit, oboseala si-a spus cuvantul. "Cred ca atunci cand o sa ajung acasa o sa fiu cadavru", a spus Aida, franta de oboseala. 

Pentru mine a fost ceva unic, frumos. Inainte doar visam la momente ca astea, acum au devenit realitate", a spus Nicusor Coroama.

"A fost cea mai sangeroasa lupta de pana acum", a spus Ionut Stefan Iancu.

La sfarsit, Razvan Fodor si Chef Florin Dumitrescu a lasat bucataria pentru scena si a inceput sa cante, spre surprinderea concurentilor de la Masterchef. Stresul s-a transformat in distractie, iar invitatii au fost multumiti de felurile de mancare servite la masa.