Producatorul elvetian de ciocolata Barry Callebaut a produs ciocolata "turbo" pentru toti cei care isi doresc sa-si imbunatateasca viata de cuplu intr-un mod sanatos. 

Vestea buna este ca aceasta ciocolata stimuleaza si eliberarea de endorfine care dau o stare de bine si de fericire.

Barbatii ar trebui sa o consume cu incredere. Cei mai mari "loveri" din trecut apelau la acest truc - conducatorul aztec Montezuma consuma 50 cani de ciocolata calda inainte sa-si viziteze haremul, iar celebrul Casanova era si el un mare fan al ciocolatei.

Ciocolata, alimentul pasiunii

Se stie inca din cele mai vechi timpuri ca ciocolata si cacaua cresc dorinta sexuala si imbunatatesc viata de cuplu.

Boabele de cacao contin cantitati mari de flavonoizi si un aminoacid numit fenilalanina, care creste nivelul de endorfine si serotonina din creier. Acestea din urma produc o schimbare rapida a dispozitiei, o crestere a ritmului cardiac si dau acele sentimente de bine care sunt asociate de obicei cu starea de indragostit.

Pentru un inlocuitor al acestei ciocolate, incearca reteta de mai jos:

Ciocolata fierbinte cu bezea

Lapte cald, un stop de vanilie si multa ciocolata . Asa arata rasfatul pentru o dupa amiaza friguroasa. Iti trebuie 1 cana de lapte fierbinte, 2 lingurite de zahar vanilat si 50g de ciocolata rasa pentru fiecare cana pe care o pregatesti. Surpriza din varful canii este o bezea dulce pe care o poti cumpara sau o poti pregati chiar tu acasa.

 PE PRO TV PLUS PUTEȚI VEDEA SHARE ÎN BUCATE: