Noua vedeta a meniului Subway este avocado, care va aparea in meniu in numeroase combinatii de ingrediente cu care pot consuma avocado.

”Avocado este ingredientul surpriza si inovator care va deschide un nou univers al gustului. Proaspat, sanatos si savuros, cu beneficii recunoscute pentru sanatate, noul ingredient introdus in meniul SUBWAY ofera ocazia perfecta pentru un rasfat zilnic,” declara Fabiola G. Rios, marketing manager in cadrul Subway CEE.  

In afara gustului deosebit, avocado este aliment bogat in beneficii pentru sanatate: grasimi benefice – care ofera energie pentru intreaga zi, continut ridicat de fibre – pentru persoanele active, intrucat sprijina activitatea creierului si vitamine – complexul de vitamine B, K si E care sustin metabolismul si ofera pielii un aspect stralucitor.

Despre SUBWAY

Subway este prezent pe piata din Romania din 2011, cand a deschis primul restaurant in Bucuresti. In prezent, SUBWAY are cea mai largaretea de restaurante din lume, dintre care 18 sunt in Romania: Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Constanta, Ploiesti, Pitesti si Suceava.

Tags: Subway, meniu, sandvis