Ea este autoarea cartii "Mesele dictatorilor: Un ghid de gusturi rele pentru distractia tiranilor". Conform BBC News, care o citeaza pe scriitoare, pe masura ce dictatorii secolului 20 castigau tot mai multa putere, incepeau sa devina tot mai obsedati de ceea ce mancau.

Se pare ca flatulenta cronica a lui Hitler a fost cea care l-a decis sa devina vegetarian, permitandu-i medicului sau, Theodore Morrell, sa ii dea 28 de medicamente diferite - inclusiv niste pastile fabricate dintr-un extract de excremente ale unor tarani bulgari.

Dictatorul roman Nicolae Ceausescu ii enerva pe alti lideri pe care ii vizita, deoarece isi aducea mancarea din Romania. Autorii cartii sustin ca Tito, vecinul lui din Iugoslavia, a fost socat din cauza insistentelor lui Ceausescu de a bea cu paiul suc de legume crude, refuzand sa le consume in forma solida.

Nici fostul lider nord-coreean Kim Il-sung nu era lipsit de excese. Acesta cerea ca orezul sa fie selectat bob cu bob si chiar a creat un institut al carui scop era sa gasesca modalitati de a-i prelungi viata. 

Citeste mai multe pe Stirileprotv.ro!