Matinalul postului de televiziune MTV a schimbat regulile distractiei , oferind un inceput de zi dinamic, cu ultimele stiri din lumea celebritatilor. Pentru a condimenta jocul, emisiunea isi muta platoul pentru o zi in restaurantul SUBWAY Cocor si aduce in fata fanilor o multime de invitati speciali:  Mandinga, Matteo, Xonia si Adrian Tutu vor fi ingredientele secrete ale brunch-ului servit intr-o zi de vineri la SUBWAY Cocor.

Pe langa show-ul incendiar pregatit de numele mari din muzica romaneasca, vizitatorii vor putea gusta distractia si in alt mod. Vor savura sandvisul SUBWAY semnat MTV, deliciosul Turkey Bacon Avocado, care va furniza suficienta energie pentru toti cei care doresc sa tina pasul cu cei mai cunoscuti artisti din tara.

In plus, pentru a conecta toti fanii la distractie, SUBWAY lanseaza un concurs pe Facebook –cei care accepta provocarea SUBWAY vor fi inscrisi in tragerea la sorti pentru o experienta de neuitat. Castigatorii vor participa la emisiunea MTV si vor avea ocazia sa discute cu invitatii speciali, devenind astfel pentru cateva minute co-prezentatori ai show-ului.

Fa-ti si tu un selfie dimineata si te poti trezi VIP in show-ul MTV Fresh Morning! Inscrie-te in concurs AICI!

”Abordarea noastra proaspata in ceea ce priveste divertismentul oferit fanilor nu se opreste la a le oferi cele mai bune sandvisuri din lume. Noi consideram distractia un ingredient cheie. De aceea, sustinem astfel de abordari si ne dorim sa fidelizam clientii care sunt in cautarea ingredientelor noastre proaspete. De fiecare data, ne propunem sa oferim fanilor nostri cea mai placuta experienta a gustului”, a declarat  Fabiola Gallegos Rios, Subway Marketing Manager CEE.

Emisiunea Fresh Morning de la MTV este prezentata de VJ-ul Oana Tache. Show-ul ofera un mic dejun condimentat cu celebritati pentru toti cei interesati de noutatile din viata starurilor preferate, alaturi de un desert al celor mai noi hit-uri.
Emisiunile sunt transmise in direct in fiecare dimineata de luni si vineri si au devenit un punct de referinta al saptamanii incepand cu 12 mai 2014. Parteneriatul inovator dintre SUBWAY si MTV Romania subliniaza numitorul comun al celor doua companii – indiferent daca e vorba despre muzica sau sandvisuri, ingredientul care le perfectioneaza este prospetimea.

Fiecare emisiune aduce povesti si noutati proaspete direct de la invitatii speciali pe care Oana Tache ii are in platou, iar ritmurile dinamice ale  formatiilor invitate insenineaza orice dimineata.

Ramaneti conectati pentru a descoperi universul SUBWAY pe pagina de Facebook sau vizitati site-ul: www.subwayro.com