Pizza Hut
De 1 iunie, Pizza Hut pregateste un „atelier” de gatit in care copiii vor afla secretele prepararii legendarei pizza. In 5 restaurante Pizza Hut din Bucuresti: Baneasa, Universitate, Vitan, Cotroceni si Mosilor, bucataria va deveni un loc plin de distractie si inventivitate, in care copiii isi pot demonstra talentele culinare, gatindu-si propria pizza.
Evenimentul va avea loc in restaurantele Pizza Hut selectate, in intervalele orare: 10:00-12:00 si 15:00- 17:00.
Locurile sunt limitate, iar pentru inscriere, este necesar sa trimiteti un mesaj privat pe pagina de Facebook Pizza Hut Romania , pana pe 30 mai, in care veti mentiona intervalul orar si restaurantul Pizza Hut in care doriti sa mergeti de 1 iunie cu cei mici.

Paul
De 1 iunie, brutaria Paul Baneasa se va transforma intr-un “atelier” gourmet de gatit pentru copii. Apetisantele tarte Paul asteapta sa fie pregatite si decorate de micii patiseri, incepand cu ora 16:00, la Paul Baneasa.
Locurile la atelierul tarte gourmet sunt limitate. Pentru a le oferi celor mici o experienta de delicioasa si distractiva, trimiteti un mesaj privat pe pagina de Facebook Paul Romania, pana pe 30 mai, care sa contina numele si numarul participantilor.

Cioccogelateria Venchi
La Cioccogelateria Venchi , de 1 iunie, copiii au liber la inghetata! Primii 100 de copii primesc inghetata din partea casei. Cei mici au de ales dintre multe arome delicioase, de la cele cu fructe (ananas, lamaie, portocala, afine, zmeura, caise, piersici, pepene roșu sau galben), la cele cu cacao, alune de padure sau tiramisu. Iar pentru cei dornici sa experiementeze arome spectaculoase, Venchi propune combinatii inedite de inghetata: ghimbir & scortișoara sau mascarpone & fragi.