Pentru Alexandra, nicaieri nu e ca acasa, asa ca bucataria cu care a crescut ramane in topul preferintelor sale: "Mie imi place foarte mult bucataria romaneasca, este preferata mea. In afara de asta, bucataria mediteraneana mi-a placut cel mai mult. Toata tarile astea gatesc foarte usor, cu ulei de masline, lamaie, fructe de mare", ne-a dezvaluit ea.
La inceputul carierei, cantareata experimenta foarte mult pe plan culinar, mai ales din curiozitate: "Pe vremea cand am inceput sa calatoresc, incercam toate mancarurile traditionale din fiecare tara in care mergeam, pana mi-am dat seama ca nu face bine la stomac".
Ea a incercat chiar si mancarurile mai ciudate, de care nu foarte multi oameni s-ar atinge la noi, dar care in tarile respective aveau o semnificatie aparte: "Am incercat in Mexic oua de gandaci, care era mancarea regilor. Tot in Mexic aveau un fel de vermi uscati si sarati, pe care ii mancai cruzi", ne-a marturisit ea.
Nu rata video-ul de mai sus pentru a afla care este mancarea ei preferata si ce gateste cand este acasa.