Nicholas Cage 
Actorul nu mananca porc deoarece aceste nu se inmulteste intr-un mod demn. Intr-un interviu acordat revistei The Sun, Nicholas Cage a declarat ca mananca doar carnea animalelor care se inmultesc intr-un mod demn. "Mananc peste, pasari, dar nu si carne de porc."

Renee Zellweger
Suna ciudat si este, dar Renee a dezvaluit ca obisnuieste sa manance cuburi de gheata ca sa se simta satula.

Mark Zuckerberg
Fondatorul Facebook a declarat in 2011 ca mananca doar carnea pe care o vaneaza. Astfel, el vrea sa descurajeze excelese ce se fac in prezent in industria alimentara.

Steve Jobs
Fondatorul Apple avea cele mai ciudate obiceiuri culinare. Acesta isi crea adevarate obsesii si manca acelasi aliment timp de mai multe saptamani. La un moment dat, acesta a mancat atat de multi morcovi incat pielea lui a devenit portocalie. Steve Jobs credea ca dieta vegana restrictiva ii va inlatura mirosurile produse de corp, astfel incat sa faca baie doar o data pe saptamana.

Henry Ford
Producatorul imperiului de automobile Ford manca buruienile din curtea casei sale. El nu-si cumpara niciodat verdeata din magazine, ci rupea pur si simplu ce gasea in jurul casei.

Hugh Hefner
Fondatorul Playboy mananca doar preparatele produse in bucataria sa, de catre chef-ul personbal. Chiar si atunci cand iese in oras sa cineze, Hugh Hefner are mancarea proprie, livrata dinainte la restaurantul respectiv.

Charles Darwin
Exploratorul era atat de intrigat de animalele pe care le descoperea incat le testa pe toate. Iguane, broaste testoase gigantice si bufnite - cu cat erau mai ciudate, cu atat mai bine.

Fergie
Cantareata americana a marturisit ca nu trece nicio zi fara sa nu bea un shot de otet de mere. "Am incredere in antrenorul meu personal", a explicat ea.

Sursa: www.businessinsider.com