1. Usturoiul
Cu un miros atat de intens de sperie si vampirii, usturoiul isi merita primul loc de pe aceasta lista. Nu doar ca are un miros greu de suportat atunci cand il consumi, dar este si greu sa scapi de acest odor. Iar asta pentru ca usturoiul contine o substanta, sulfura de metil alil, care nu poate fi metabolizata. In schimb, este eliminata prin respiratie si prin piele. Daca vrei sa te bucuri de usturoi fara sa ramai cu halena, incearca  usturoiul la cuptor, un deliciu de sezon.

2. Cafeaua
Miroase minunat... pana sa ajunga in gura ta. Din acel moment, aciditatea si enzimele naturale din cafea se combina cu saliva intr-un mod foarte urat. Rezultatul? O respiratie deloc placuta.

3. Hreanul
Contine izotiocianat, un compus chimic care este folosit in industrie ca sistem de aparare naturala impotriva animalelor. Daca mananci hrean, vei tine la distanta si... oamenii.

4. Kombucha
Este o ciuperca folosita pentru proprietatile puternice impotriva afectiunilor digestive. Chiar daca face minuni in organism, iti lasa o respiratie ce se poate compara cu mirosul acetonei. Nu tocmai placuta, nu-i asa?

5. Curry
Desi se credea ca acest preparat indian te scapa de respiratia urat mirositoare, in realitate o provoaca. Mancarea indiana, in general, din cauza condimentelor puternice, iti lasa o respiratie incarcata, cu un miros puternic.

6. Ceapa
Ca si usturoiul, ruda sa urat-mirositoare, ceapa nu este un aliment pe care sa-l consumi inainte sa iesi in lume. Substanta care te face sa lacrimezi este aceeasi cu cea care iti face respiratia absolut groaznica.

Sursa: thrillist.com