A lansat un DVD de Tae Bo, a scos o carte de retete si da sfaturi de viata pe site-ul personal. Andreea Raicu pare sa-si fi transformat viata astfel incat sa ii inspire si pe ceilalti sa opteze pentru sanatate. 

Prefera sa fie echilibrata in loc sa isi interzica lucruri, asa ca nu face excese:

“Cred ca singurul principiu alimentar pe care il am este CUMPATAREA. Nu imi interzic nimic pentru ca asta ar duce la frustrare, iar eu vreau sa ma simt bine in corpul meu si cu stilul meu alimentar. Imi place sa mananc, dar nu fac excese. Daca am pofta de ceva dulce nu ma abtin, dar asta nu inseamna ca mananc o tableta intreaga de ciocolata odata. In rest, incerc sa mananc cat mai echilibarat si cat mai sanatos. Ce nu as manca niciodata ? In acest moment raspunsul hotarat este carne.

Vedeta TV ne-a dezvaluit 3 reguli de alimentatie pe care le respecta cu sfintenie si le considera esentiale pentru sanatate: 

“Mananc in fiecare zi fructe si legume crude, mananc 3 mese pe zi si 2 gustari, iar atunci cand mananc nu mai fac nicio alta activitate.  E important sa savurezi mancarea si sa faci o pauza”. 

Trecerea de la alimentatia cu carne la cea vegetariana a fost usoara, sustine Andreea. 

“A fost o tranzitie foarte usoara : totul a inceput in postul Pastelui acum 4 ani, iar cand acesta s-a terminat nu am mai simtit nevoia de a consuma carne. Nu mi-am propus asta, s-a intamplat. Mi-a placut atat de mult starea pe care o aveam incat am pornit la drumul asta spunandu-mi ca atunci cand o sa simt nevoie de carne nu o sa imi interzic asta. Uite ca au trecut atatia ani si nu am fost tentanta sa mai gust din carne. Evident ca am incercat sa ma documentez cat mai mult si sa experimentez culinar. Aceasta alegere m-a facut sa fiu mai deschisa, sa incerc sa fiu mai buna, mai toleranta si sa inteleg ca frumusetea si linistea interioara este extrem de importanta.”

Daca vrei sa-i urmezi si tu exemplul, poti incepe prin renuntarea la carne o zi pe saptamanal. Alatura-te campaniei Meatless Friday! Da join pe pagina noastra de Facebook si manca altFEL in fiecare zi de vineri :)