Aşa se face că toată lumea a aflat ce plăceri culinare au unii dintre cântăreţii de top din lume. Şi multe sunt chiar mai lumeşti decât ţi-ai fi imaginat.

Lady Gaga şi Jon Bon Jovi au uimit organizatorii concertelor de la Bucureşti

Lady Gaga, spre exemplu, consumă mult ceai, fructe proaspete și unt de arahide. Când s-a aflat la Bucureşti, meniul a fost alcătuit special de nutriţionistul artistei, care are grijă ca ea să consume un număr limitat de calorii pe zi. Pe lista de preparate solicitată s-au aflat peşte, grătar şi salate, preparate de bucătarul artistei numai din ingrediente organice.

Un alt megastar care a concertat în România, Bon Jovi, i-a uimit pe organizatori cu cerinţele sale prea... normale. Singura sa pretenţie ieşită din comun a fost să stea în Piaţa Constituţiei, unde a avut loc şi concertul din 2019, într-un cort special amenajat, cu o lumină difuză, covor moale, o canapea, un pahar de vin roşu, un pahar de vin alb, fructe, în special pepene, ananas şi papaya, salată şi cartofi copţi, dar şi supă de tăiţei cu ou, preparat care l-a impresionat la prima sa vizită în România, din 2011.

Jennifer Lopez are şi ea o plăcere culinară destul de "casnică": înainte de fiecare concert vrea să mănânce plăcintă cu mere făcută în casă. Artista cere, de asemenea, să stea numai în camere complet albe.

Beyonce vrea să aibă în cabina sa înainte de concerte vin, biscuiţi cu ovăz, caşcaval feliat şi trabucuri.

Kanye West mănâncă în turnee mult hummus, sparanghel crud, legume proaspete, o anumită apă îmbuteliată cu sticle fără etichetă şi espresso dublu.

Taylor Swift preferă îngheţata, dulciurile, Red Bull, pastele cu sos de brânză şi avocado. Rita Ora vrea să aibă musai în cabină ciocolată neagră, sandvişuri cu pui, sosuri picante, vin roşu şi fructe. Drake, în schimb, nu are pretenţii atât de sofisticate: singurele sale dorinţe sunt mult alcool şi mâncare care să NU conţină carne de porc.

Sursa foto: shuttersrtock.com