Când iese la restaurant își ia cu ea propria mâncare. Ea consumă o porție de pepene galben ca antreu, fel principal și desert şi spune că nu este plictisitoare.

Ce mănăncă Anne pe parcursul unei zile 

De obicei, Anne își începe ziua cu un mango sau o jumătate de pepene galben la micul dejun (aproximativ 150-200 de calorii), înainte de a mânca patru banane la mijlocul dimineții (400 de calorii), un avocado la prânz (aproximativ 400 de calorii) și două mango la cină (aproximativ 300 de calorii).

"Mă simt sănătoasă și energică cu această dietă. Îmi place să fiu o frugivoră. Cred că suntem cu toții frugivori - animale care se hrănesc în principal cu fructe crude, legume suculente asemănătoare fructelor, rădăcini, lăstari, nuci și semințe - și pentru mine are sens să mănânc doar fructe.

Când treci pentru prima dată la o dietă bazată pe fructe nu te simți sătul în același mod ca atunci când mănânci alimente obișnuite, dar acum nu mai simt foamea", spune Anne. 

Anne, care a devenit vegană în 1991, cheltuiește 200 de dolari (aproximativ 110 lire sterline) pe săptămână pentru aprovizionarea cu fructe.

Ea insistă asupra faptului că fructele trebuie să fie de bună calitate. Pentru a servi fructele, Anne, care nu consumă alcool, bea doar suc de portocale sau apă plată, păstrând apa minerală pentru ocazii speciale, cum ar fi o zi de naștere sau un toast de Crăciun.

"Dacă vrei să urmezi o dietă bazată exclusiv pe fructe, trebuie să fie fructe bune, fie că sunt organice, fie că sunt culese și crescute în sol de bună calitate. Niciodată nu am considerat că situațiile sociale reprezintă o problemă. Dacă merg la un restaurant, fie comand din timp și mă asigur că am un platou de fructe, fie îmi iau singură fructele și îi rog să mi le aducă pe o farfurie când toată lumea mănâncă. Băieții mei nu au fost niciodată interesați de dulciuri în copilărie, dar, la vârsta de 14 ani, amândoi au decis să meargă mai departe și să mănânce mai mult fructe. A obține cele 2.000 de calorii pe zi recomandate de NHS cu o dietă bazată pe fructe nu este atât de greu", a spus ea.

"Un avocado are 400 de calorii, așa că,  dacă mănânci două, înseamnă că ai deja 800 de calorii, iar bananele au câte 100 de calorii fiecare. Nu am urmat niciodată această dietă pentru a pierde în greutate. Mă face să mă simt bine, iar acesta este cel mai important lucru", a mărturisit Anne. 

Sursa foto: shutterstock.com