Se numeşte Goppo şi a învăţat să bea această băutură de la fratele proprietarului, care spune că nu îi dă însă zilnic să bea Cola porcului, aşa cum şi-ar dori acesta, de fapt.

”Oameni buni, ați văzut-o și pe aceasta. La mine în fermă orice lucru este posibil. Este înnebunit după Cola. Vă dați seama, nu îi dau în fiecare zi, dar nu mă îndur să o las, pentru că o dată învățată…fratele meu este dependent de Cola și el a învățat-o, de fapt, azi i-a dat puțin, mâine puțin, și s-a luat fata noastră să bea o sticlă de doi litri și jumătate pe zi de Cola. Nu vă spun după ce bea ce energie are.

Coca-Cola tu poți să te reprofelezi, nu doar pentru oameni, ci și pentru animale. E un purcel foarte foarte mare. Purceii din rasa aceasta nu se îmblanzesc foarte ușor, însă ea este blândă.”, a spus stăpânul ei în vlog.

Porcii vietnamezi provin din Vietnam sau Asia de Sud-Est. Sunt de culoare neagră în general, au o imunitate foarte buna, de aceea nu se îmbolnăvesc foarte uşor. Aceste animale au talie mică, picioare scurte si urechi mici, coada subţire şi dreaptă. Porcii vietnamezi au un foarte bun randament la tăiere (85% randament la sacrificare și 70% de carne în carcasă).

Masculii castraţi pot depăşi 120 de kilograme, iar femelele 80 de kilograme. Trăiesc până la 15 ani şi cresc până la 3 ani.