Masa principală are o lungime de 35 de metri și poate găzdui peste 120 de persoane, dar pentru a se asigura că totul este perfect, se folosește un truc pe care cu siguranță vei dori să îl afli și choar să îl pui și tu în practică, chiar la tine acasă. 

Trucul pentru cinele de la Palatul Regal

Personalul echipei de evenimente oficiale a Palatului Regal se ocupă de pregătirea tuturor lucrurilor pentru ca, atunci când are loc o cină de gală, să nu ducă lipsă de veselă, care trebuie așezată la o anumită distanță una față de cealaltă, ținând cont de faptul că fiecare invitat are la dispoziție doar 57 de centimetri de spațiu. Pe lângă aceste elemente, pe masă mai sunt și alte obiecte, cum ar fi vesela cu margini de aur, sticlăria Moser și tacâmurile, dar cum pot încăpea toate pe masă, indiferent de lungimea ei?

Există un "secret" care a fost dezvăluit și care este folosit pentru a plasa totul în așa fel încât să fie perfect și să se potrivească fără probleme. Acesta constă în simpla utilizare a unei sfori întinse de la un capăt la celălalt al mesei de 35 de metri.  Șnurul este plasat aproape în mijloc și astfel permite alinierea veselei. În plus, datorită acestui sistem, este posibil să se aranjeze totul la aceeași distanță.

Pe de altă parte, unele bucăți de lemn sunt folosite pentru a "prelungi" masa, dacă este necesar. Este vorba de blaturi de masă, precum și de cărucioare din lemn.

Sute de muncitori lucrează pentru a se ocupa de toate detaliile, inclusiv până la cinci fețe de masă din pânză albă pe masă, care sunt călcate și "prinse" pentru a da impresia că este doar una singură, și de scaune mai înalte pentru rege și regină, care stau, de asemenea, unul în fața celuilalt. 

Tags: cina regilor