Zydrunas Savickas a câștigat concursul World's Strongest Man de patru ori (2009, 2010, 2012 și 2014), a obținut victoria de opt ori la Arnold Strongman Classic (2003-08, plus 2014 și 2016) și a câștigat titluri consecutive în 2005 și 2006 la IFSA Strongman Championships. În timp ce forța lui Savickas nu a fost niciodată pusă la îndoială, aspectul fizicului său nu a fost întotdeauna cel al unui zeu grec. 

Transformarea recentă a lui Savickas a fost, de asemenea, impresionant de rapidă, judecând după fotografiile de pe feed-ul său de Instagram. 

Este clar că Zydrunas a muncit din greu pentru a trece la un fizic mai atrăgător din punct de vedere estetic. Greu de crezut că este același tip. Asta arată cât de hotărât a fost Zydrunas să scape de multă grăsime și să-și transforme complet corpul într-o capodoperă sculptată.

Deşi Savickas nu a explicat planul de dietă în același detaliu ca și prietenul său Bjornsson - care mănâncă aproximativ 5 kilograme de mâncare în fiecare zi - este clar că "Big Z" a urmatun plan de antrenament similar: Multe proteine slabe, cum ar fi pește, pui și friptură, precum și carbohidrați curați (cum ar fi cartofii) și legume colorate. Postările cu mesele de pe Instagram-ul său . De exemplu, felul său preferat de mâncare este un piept de rață la cuptor cu cartofi dulci.

Sursa foto: Profitmedia Images